KitchenAid - KitchenAid Design Collection Vattenkokare 1,5 L Svart

Beställ KitchenAid - KitchenAid Design Collection Vattenkokare 1,5 L Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten KitchenAid - KitchenAid Design Collection Vattenkokare 1,5 L Svart inom kategorin Vattenkokare.

Produktinformation

Snygg vattenkokare från Kitchen Aid och serien Design Collection. Kokar snabbt upp vatten till din tebjudning med sina 2400 W och generösa kapacitet på 1,5 liter.

Dubbelväggsisoleringen gör att vattnet hålls varmt i upp till 30 minuter, medan utsidan håller sig sval. Den har ett rejält handtag som gör den lätt att hantera och hälla.

Insidan är i 100 % rostfritt stål vilket bibehåller vattenkvaliteten och innebär att ingen plast kommer i kontakt med vattnet.Tidlös och klassisk design som passar i de flesta kök. Matcha gärna med brödrosten i samma serie.

KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Servetter

Servetter från Chamois

Se alla produkter
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Nespresso

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Muurla

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Rörstrand

Se alla produkter