Sidan innehåller annonslänkar
Bosch Powertools

Bosch Powertools - PKS 18 LI SOLO (Utan batterioch laddare)

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Powertools - PKS 18 LI SOLO (Utan batterioch laddare) online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Powertools - PKS 18 LI SOLO (Utan batterioch laddare) i kategorin Verktyg maskiner här hos oss.

Kategori: Verktyg maskiner
Artikelnummer: PKS 18 LI SOLO
Visa fler

Från kunskapsbanken

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Daylight

Daylight är en amerikansk film från 1996 i regi av Rob Cohen, efter manus av Leslie Bohem.

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.

Batteriladdare

Batteriladdare är en elektrisk apparat som används för att ladda och återuppladda laddningsbara batterier. Man ska endast ladda s.k. laddningsbara batterier som är avsedda för batteriladdare. Laddade batterier kan sedan användas och laddas många gånger om. Det finns olika typer och styrkor av batteriladdare och laddningsbara batterier. Ett nyköpt laddningsbart batteri ska vanligtvis fulladdas i batteriladdaren innan det kan användas. Ett batteri som återuppladdas bör ofta inte vara helt slut när laddningen påbörjas.

Multiverktyg

Ett multiverktyg är ett litet handhållet verktyg som kombinerar flera hopfällda enskilda verktyg i ett handtag. En känd variant av den är den schweiziska armékniven, utvecklad under 1800-talet.