Bosch Professional

Bosch Professional - BORRHAMMARE GBH 2-26 F M/6 BOR CASE

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Bosch Professional - BORRHAMMARE GBH 2-26 F M/6 BOR CASE


Jämför produkt Bosch Professional - BORRHAMMARE GBH 2-26 F M/6 BOR CASE online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - BORRHAMMARE GBH 2-26 F M/6 BOR CASE i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-06112A4002
Visa fler

Från kunskapsbanken

Amalfi

Amalfi är en stad och kommun i provinsen Salerno i regionen Kampanien i södra Italien. Kommunen hade 5 102 invånare (2017). Katedralen är en av stadens främsta sevärdheter. Amalfi var redan på 800-talet en betydande hamnstad. Den deltog ibland i striderna mot araberna då dessa försökte etablera sig i Italien, men var stundom under 1000-talet allierade med araberna och drev en omfattande handel med dessa på Sicilien, i Afrika och Spanien. Amalfi upptog även tävlan med Venedig i handeln med Grekland och Syrien. 1076 erövrades Amalfi av normanderna och från första korstågets tid var Amalfis betydelse för handeln utspelad.Under medeltiden var staden berömd för sina skolor inom juridik och matematik.

M6

M6 kan syfta på: M6 (Storbritannien) – en motorväg i Storbritannien M6 (Ungern) – en motorväg i Ungern M6 – en motorväg i Pakistan, se Lista över motorvägar i Pakistan M6 – en stjärnhop, se Messier 6 M6 – en dimension för skruvar och muttrar, se M-gänga M6 – en fransk TV-kanal, se Metropole 6 HMS M6 – en minsvepare

Bor

Bor (latin: borium) är ett halvmetalliskt grundämne med atomnummer 5 och den kemiska beteckningen B. Det rena grundämnet bor är en fast, svårsmält halvledare som bildar mycket hårda kristaller som är nära nog ogenomskinligt svartröda. Vid rumstemperatur är bor inte särskilt reaktivt. I naturen är bor ganska ovanligt, men koncentrerade bormineraler har bildats genom naturlig indunstning av avstängda vattenmassor. Då förekommer bor som kernit eller borax (hydrater av Na2B4O7), och dessa används för borutvinning.

Case

Case kan syfta på: Case IH - en amerikansk jordbrukstillverkare, efterträdare till Case Corporation 1985– Case Corporation – en före detta amerikansk jordbrukstillverkare. CASE – två börser i Kairo och Alexandria, se Cairo & Alexandria Stock Exchange. Casemetodik – en pedagogisk metod. Henry Dorsett Case – en fiktiv person i William Gibsons trilogi Neuromancer.