Bosch Professional

Bosch Professional - MAGASIN MA 55 FÖR SKRUVAUTOMAT

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Beställ Bosch Professional - MAGASIN MA 55 FÖR SKRUVAUTOMAT på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Professional - MAGASIN MA 55 FÖR SKRUVAUTOMAT inom kategorin Verktygmaskiner.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-1600Z0000Y
Visa fler

Från kunskapsbanken

Magasin

Magasin kan avse: Vapenmagasin – en behållare som innehåller ammunition Kameramagasin – ljustät behållare för fotografisk film Magasin – en periodisk skrift, se tidskrift Livsstilsmagasin – en tidskrift med allmän inriktning på hobby, livsstil och underhållning Lagerbyggnad – en byggnad avsedd för förvaring av handelsvaror

Amalfi

Amalfi är en stad och kommun i provinsen Salerno i regionen Kampanien i södra Italien. Kommunen hade 5 102 invånare (2017). Katedralen är en av stadens främsta sevärdheter. Amalfi var redan på 800-talet en betydande hamnstad. Den deltog ibland i striderna mot araberna då dessa försökte etablera sig i Italien, men var stundom under 1000-talet allierade med araberna och drev en omfattande handel med dessa på Sicilien, i Afrika och Spanien. Amalfi upptog även tävlan med Venedig i handeln med Grekland och Syrien. 1076 erövrades Amalfi av normanderna och från första korstågets tid var Amalfis betydelse för handeln utspelad.Under medeltiden var staden berömd för sina skolor inom juridik och matematik.

1551

1551 (MDLI) var ett normalår som började en torsdag i den Julianska kalendern.

Comfort

Comfort är ett sköljmedel som produceras av det nederländska företaget Unilever. Produkten lanserades 1969 som det första sköljmedlet i Storbritannien. I dag finns sköljmedlet i en mängd olika dofter och varianter.