Bosch Professional

Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18 V-EC TE SOLO L-BOXX

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18 V-EC TE SOLO L-BOXX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18 V-EC TE SOLO L-BOXX i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-06019C8004
Visa fler

Från kunskapsbanken

Skruvdragare

Skruvdragare är en elektriskt eller pneumatiskt driven apparat för att montera skruv och/eller borra. En skruvdragare för montering av mutter eller skruvar med sexkantigt huvud (kan även skruvas i med hylsnyckel) kan kallas bultdragare.

1180

1180 (MCLXXX) var ett skottår som började en tisdag i den Julianska kalendern.

Adapter

Adapter, från engelskan adapt, vilket betyder "anpassa", är en anpassningsenhet, det vill säga en anordning som gör det möjligt att anpassa en apparat eller funktion till en annan apparat eller funktion, ofta för att dessa ska kunna verka ihop eller kopplas samman. En adapter är ofta en lös enhet, det vill säga en tillsats.

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.