Bosch Professional

Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 C 2X4.0AH L-BOXX

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 C 2X4.0AH L-BOXX


Jämför produkt Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 C 2X4.0AH L-BOXX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Professional - SKRUVDRAGARE GSR 18V-60 C 2X4.0AH L-BOXX i kategorin Verktygmaskiner här hos oss.

Kategori: Verktygmaskiner
Artikelnummer: RB-0615990J45
Visa fler

Från kunskapsbanken

Skruvdragare

Skruvdragare är en elektriskt eller pneumatiskt driven apparat för att montera skruv och/eller borra. En skruvdragare för montering av mutter eller skruvar med sexkantigt huvud (kan även skruvas i med hylsnyckel) kan kallas bultdragare.

Ach

Ach är ett vattendrag i Österrike. Det ligger i förbundslandet Oberösterreich, i den norra delen av landet, 230 kilometer väster om huvudstaden Wien. Trakten runt Ach består till största delen av jordbruksmark. Runt Ach är det ganska tätbefolkat, med 93 invånare per kvadratkilometer. Inlandsklimat råder i trakten. Årsmedeltemperaturen i trakten är 8 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 19 °C, och den kallaste är januari, med −6 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 1 530 millimeter. Den regnigaste månaden är januari, med i genomsnitt 186 mm nederbörd, och den torraste är mars, med 60 mm nederbörd.