Rosendahl - Grand Cru Vinkork och Hällpip Svart/patinerat stål 2-pack

Beställ Rosendahl - Grand Cru Vinkork och Hällpip Svart/patinerat stål 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rosendahl - Grand Cru Vinkork och Hällpip Svart/patinerat stål 2-pack inom kategorin Vin- och flasköppnare.

Produktinformation

Grand Cru Vinkork och Hällpip Svart/patinerat stål 2-pack från Rosendahl är designad som en avlång kon i mjukt, svart silikonliknande material som passar perfekt i flaskans öppning och hjälper till att bevara vinets delikata dofter och smaker. I likhet med sin 30 år gamla föregångare är vinkorken 2023 designad som en avlång kon i mjukt, svart silikonliknande material.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vin- och flasköppnare från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Pulltex - Korkskruv ekträ

Vin- och flasköppnare från Pulltex

Se vad Pulltex har inom Vin- och flasköppnare.
Upp till 35% rabatt
Le Creuset - Champagne öppnare SW-100 Svart

Vin- och flasköppnare från Le Creuset

Visa produkter inom Vin- och flasköppnare från Le Creuset.
Upp till 15% rabatt
Alessi - Alessi Anna G Korkskruv

Vin- och flasköppnare från Alessi

Se vad Alessi har inom Vin- och flasköppnare.
Upp till 25% rabatt
Scottish Made - Flasköppnare Ek Hjort

Vin- och flasköppnare från Scottish Made

Här har vi samlat Vin- och flasköppnare från Scottish Made.
Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Duo Vinöppnare 17,5 cm Grå

Vin- och flasköppnare från Joseph Joseph

Se produkter inom Vin- och flasköppnare från Joseph Joseph.
Upp till 21% rabatt
Peugeot - Mathus Bladöppnare/Vinöppnare Svart

Vin- och flasköppnare från Peugeot

Visa produkter inom Vin- och flasköppnare från Peugeot.

Se gärna också

Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk

Med den här automatiska vinöppnaren 4 in 1 ur serien Cordless Collection från Cuisinart öppnar du snyggt och enkelt vinflaskan. Det enda du behöver göra är att hålla öppnaren över flaskan, den känner då automatiskt av korken och i ett svep tar tag och skjuter ut korken. Enklare än så här blir det inte.

Den automatiska vinöppnaren är försedd med allt du behöver för ditt vin: en integrerad skärare för att avlägsna folieomslaget, en Aerator som luftar vinet under tiden det hälls upp och en vakuumkork som du kan ställa in datum på. Den här vinöppnaren har allt i ett, förpackat i en snygg och lätthanterlig design.

Slipp batterier och trassliga sladdar, vinöppnaren är försedd med ett litiumbatteri som enkelt laddas upp vid behov med den medföljande USB-kabeln. För ett fullt batteri laddas vinöppnaren i 2,5 timmar och är då kapabel att öppna 50 flaskor. Den är även utrustad med lampor som visar batterinivån så du enkelt kan se när det är dags att ladda. Kan användas för att öppna både syntetiska och naturliga korkar. Torka av vinöppnaren med lätt fuktad trasa vid behov, skölj vakuumkorken och aeratorn i varmt vatten. Produkten har 2 års garanti.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023