Sidan innehåller annonslänkar

Viski - Belmont Vinpropp Guld


Beställ Viski - Belmont Vinpropp Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viski - Belmont Vinpropp Guld inom kategorin Vinförslutare.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.En elegant vinpropp i guldpolerat rostfritt stål och silikon. .

Se gärna också

Le Creuset - Champagneförslutare SW 101

Champagneförslutaren från Le Creuset är perfekt när du vill njuta av ett glas champagne och spara resten av flaskan till ett senare tillfälle.

Le Creuset har tagit fram en en stilren kork som du enkelt trycker ned i flaska och fäller ned handtaget på. Champagneförslutare SW 101 håller de ljuva bubblorna fräscha i upp till 3 dagar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.