Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack

Beställ Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Open Up Rödvinsglas 47 cl 4-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Elegant rödvinsglas ur serien Open Up från Chef & Sommelier. Den breda kupan ger gott om plats för oxidation, medan den smala öppningen ger en koncentrerad aromupplevelse.

Tillsammans med kupans utformning blir Open Up Soft ett glas där vinets aromer förstärks på ett mycket angenämt vis. Vackert balanserat, där alla dofter får rum att utvecklas.

Den unika designen i kombination med tåligheten i materialet Kwarxkristall har gjort detta glas till ett populärt alternativ för restauranger. Högkvalitativt och tilldragande.

Se gärna också

Zalto - Denk'Art Vinglas Burgundy 2-pack 96 cl -25%

Vinglas Burgundy från österrikiska Zalto i serien Denk’Art. Den prisbelönta serien av vackra munblåsta glas är döpt efter prästen Hans Denk, som anses vara en av de största vinexperterna från Österrike.

Att dricka vin ur ett väl balanserat glas är en upplevelse, och Zaltos vinglas passar för både den kunniga vinkännaren och konnässören som vill ha ett elegant glas med fjäderlätt känsla till festen eller vardagen. Glasen går att diska i diskmaskin, så de blir lätt favoriter.

Ett Burgundy glas, eller Bourgogneglas som det också kallas, är anpassat för viner med högre syra. Till dessa hör bland andra, Pinot Noir, Barolo, Barbaresco, Rioja och Beaujolais. Även klassiker om Chianti passar bra i ett burgundy glas.

Zalto har producerat munblåsta glas av hög kvalité i sex generationer, och är beläget i österrikiska Neunagelberg sedan 2006. De en otrolig känsla för hantverk och tradition, och levererar vinglas i världsklass till sommelierer och vinälskare runtom i världen.

Om du vill ha lite mer kuriosa till vinet så har man till Denk’Art-serien använt sig av vinklarna 24°, 48° och 72° till formen på glasen, vilka är detsamma som jordens lutningsvinklar.

I serien Denk’Art ingår även flera olika sorters vinglas, vattenglas, ölglas, karaffer och dekanteringskaraffer.

- Tål att diskas i diskmaskin
- Tillverkad i vacker munblåst kristall
- Passar för viner med hög syra
- Kommer i set om 2 glas

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Santukoknivar

Santukoknivar från Zwilling

Se alla produkter
Fristående kylskåp

Fristående kylskåp från Whirlpool

Se alla produkter
Gasspisar

Gasspisar från Gorenje

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter