Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas 55 cl 6-pack

Beställ Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas 55 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chef & Sommelier - Sublym Rödvinsglas 55 cl 6-pack inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Det större vinglaset ur Chef & Sommeliers serie Sublym. Glaset rymmer 55 cl och passar perfekt till viner som kräver mer luft.I övrigt har glaset samma eleganta stil som övriga delar ur serien och känns igen på den smala formen, den långa, tunnar foten och den höga kvaliten på glaset. .

Se gärna också

Magnor - Tokyo Wine Rödvinsglas 63 cl Klar

Rödvinsglas från norska Magnor och serien Tokyo Wine, ett stilrent glas med strama former, vilket kännetecknar hela serien.

Serien Tokyo Wine är formgiven av Simen Staalnacke och är en elegant glasserie, med syfte att ge en fulländad vinupplevelse. Alla delar ur Tokyo Wine utgår från samma strama siluett och är inspirerade av japansk estetik.Namnet Tokyo är hämtat från den underbara staden Tokyo, en av världens mest moderna och spännande städer. Staden är Simen Staalnackes favoritstad, och är en urban smältdegel där design möter gammal tradition. I denna världsstad hämtar han ständigt inspiration och njuter av goda drinkar från snygga glas samtidigt som han observerar de senaste och hippaste trenderna.

Glasen från Tokyo Wine är exempel på genuint hantverk, munblåsta och handgjorda av professionella glasblåsare. Serien är perfekt för dig som gillar det estetiskt vackra, men samtidigt värdesätter funktion, kvalitet och bra design. Simen Staalnacke har skapat en vacker glasservis som kommer att hålla i generationer. Alla delar har en varumärkessignatur, som bevis på hög kvalitet och god norsk design.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vägghängda köksfläktar

Vägghängda köksfläktar från Miele

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Gejst

Se alla produkter
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från OBH Nordica

Se alla produkter