DUKA - SÅLD "Lovisa" Karaff och vinglas 8 st

Beställ DUKA - SÅLD "Lovisa" Karaff och vinglas 8 st på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DUKA - SÅLD "Lovisa" Karaff och vinglas 8 st inom kategorin Vinglas.

Produktinformation

Karaff och 8 st vinglas ur serien "Lovisa" munblåst glas från Duka.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Bitz - Rödvinsglas 58 cl 2-pack -19%

Med det något överdimensionerade rödvinsglaset i kristall från Bitz tillför du en extra känsla av lyx. Kupans form framhäver vinets alla smaker och passar utmärkt att avnjuta ett glas rött med. Rymmer 58 cl och är förpackad i 2-pack i presentkartong. Fin gåva till den som nyligen flyttat hemifrån eller till den som vill förnya sin dukning. Kombinera gärna tillsammans med fler artiklar från Bitz glasserie.

Tillverkad av miljökristall som genom en patenterad process av den blyfria glasmassan får en extra hög transparens och hållbarhet. Produktionen sker enligt europeisk standard ISO / PAS IWA 8: 2009.

Glas bör diskas före första användning. Vid användning av diskmaskin är det optimalt att välja lågalkaliska diskmedel och tvätta på ett kort program vid låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när man diskar miljökristall kan man också med fördel tillsätta en halv deciliter vinäger vid låg temperatur.

Bitz glasserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till form, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Vinglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från WMF

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Siemens

Se alla produkter
Tabletter

Tabletter från Åry Home

Se alla produkter
Kronljus

Kronljus från Stoff Nagel

Se alla produkter