Sidan innehåller annonslänkar

Climadiff Cs63b1 Vinkyl - Svart

Beställ Climadiff Cs63b1 Vinkyl - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Climadiff Cs63b1 Vinkyl - Svart inom kategorin Vinkylar.

Produktinformation

Climadiffs CS-sortiment är nytt för 2021! Den drar nytta av en helt ny design med en helglasad dörr som avslöjar de naturliga trähyllorna och en svart kropp Kombinationen av färger och material och den konfidentiella vita LED-belysningen inbjuder dig att se och smaka.

Utrustad med en strömbrytare kan du även välja att stänga av belysningen. Modern och praktisk, den har en touchkontrollpanel på framsidan av dörren! "Soft Touch"-inställningarna låter dig konfigurera utan att öppna dörren

Kylan hålls inne, ditt vin bevaras. Enzons vinskåp Cs63b1Cs63b1 fungerar med blandad kyla och erbjuder utmärkt kyl- och värmeprestanda för låg energiförbrukning.

Levereras med 4 skjutbara trådhyllor och träpedaler, Cs63b1 erbjuder stor användarvänlighet och ger dig enkel tillgång till de 63 flaskorna som den innehåller. Med ett litet fotavtryck erbjuder denna endast 85,5 cm höga modell en väl optimerad lagringskapacitet.

Produkter från kända varumärken
Allknivar

Allknivar från Global

Se alla produkter
Krukor

Krukor från Ferm Living

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Vintage

Se alla produkter
Utestolar-Bord  Solstolar

Utestolar-Bord Solstolar från Eva Solo

Se alla produkter