Coravin - Aerator Vinluftare till Coravin

Jämför produkt Coravin - Aerator Vinluftare till Coravin online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coravin - Aerator Vinluftare till Coravin i kategorin Vinöppnare här hos oss.

Produktinformation

Det perfekta tillbehöret för att förhöja smaken på ditt vin på bara ett par sekunder, genom att tillsätta rätt mängd luft till vinet medan du häller. Dess unika design använder systemets tryck för att tvinga vinet genom 24 noga placerade och storleksbestämda hål.

Se gärna också

Coravin - Model 6 Vinöppnare Mica Limited Edition IV

Coravin Model Six Mica Limited Edition IV Vinbevarare är en kombinerad vinbevarare och vinöppnare som gör att dina vinet i dina flaskor behåller sin fräschör trots att du tappat upp ett glas eller två ur dem.

Du behöver aldrig mer säga ”Jag tar det som är öppnat”. Nu kan du dricka och servera vilket vin du vill med Coravins vinbevarare Modell 6. Tack vare den patenterade Coravin-tekniken kan du dricka vilket vin du vill, i valfri mängd, utan att dra ur korken. För bara in, luta och häll upp precis så mycket vin som du och dina gäster vill ha – så kan du spara resten av flaskan i veckor, månader eller till och med år!

Nya och förbättrade SmartClamps gör systemet enkelt att fästa och lossa från just det vin du känner för. Du placerar bara systemet i linje med toppen av flaskan och installerar med hjälp av ett snabbt, bestämt tryck. När du är klar lossar du systemet med ett snabbt, bestämt ryck – och du kan använda det om och om igen!

Modell 6 Mica Limited Edition IV har en snygg metallicfärg som är inspirerad av lugna, jordiga nyanser, och blir ett fint och elegant inslag var du än förvarar din flaska.

I Modell 6 ingår:
- 1 modell 6 vinöppnare med standardnål
- 3 kapslar
- 2 skruvkorkar
- 1 praktiskt fodral

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vaser unikat

Vaser unikat från Gustavsberg

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Continenta

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Tramontina

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Orrefors

Se alla produkter