Sidan innehåller annonslänkar

Coravin - Korknål Standard

Beställ Coravin - Korknål Standard på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coravin - Korknål Standard inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

Idealisk för de flesta tillfällen och flaskor. Det är samma nål som inkluderas när du köper ett Coravin-system.Särskilt konstruerade ihåliga nålar är nyckelkomponenter i Coravins teknik.

Varje nål är tillverkad av rostfritt stål och är belagd med Teflon ®, vilket gör den hållbar och enkel att föra in – hundratals gånger. Men om du skulle behöva byta ut din nål, så är nålen identisk med den som inkluderades med ditt Coravin-system när du först köpte det.Alla Coravin-nålar är tillverkade av rostfritt stål och är belagda med Teflon ®, vilket gör dem hållbara och enkla att föra in – hundratals gånger.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Korkskruv Trähandtag -25%

Korkskruv i rostfritt stål med handtag i ekträ från franska Jean Dubost Laguiole.

Imponera på dina gäster när du korkar upp vinflaskan med denna eleganta korkskruv i proffsklass från Jean Dubost. Korkskruven, folieskäraren och hävstången är alla tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och handtaget är handgjort i äkta ekträ för en riktigt exklusiv finish. Detta är en korkskruv som kommer att vara med dig länge.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Köksredskap Övrigt

Köksredskap Övrigt från Opinel

Se alla produkter
Fristående mikrovågsugnar

Fristående mikrovågsugnar från Gorenje

Se alla produkter
Tvålar

Tvålar från Meraki

Se alla produkter
Produkter för hemautomation

Produkter för hemautomation från Netatmo

Se alla produkter