Sidan innehåller annonslänkar

Coravin - Korknål Vintage

Beställ Coravin - Korknål Vintage på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Coravin - Korknål Vintage inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

När du ska hälla av vin från en äldre vintageflaska eller om du är orolig över korkens kvalitet, då är Coravins vintage korknål rätt val. Den tunnare nålen är mer skonsam mot korken.

Nål och rengöringsborste ingår.Alla Coravin-nålar är tillverkade av rostfritt stål och är belagda med Teflon ®, vilket gör dem hållbara och enkla att föra in – hundratals gånger. - Gauge 18 - Upphällningshastighet 53–57 sekunder. .

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Korkskruv Akrylhandtag -25%

Korkskruv i rostfritt stål med handtag i cremefärgad akryl från franska Jean Dubost Laguiole.

Imponera på dina gäster när du korkar upp vinflaskan med denna eleganta korkskruv i proffsklass från Jean Dubost. Korkskruven, folieskäraren och hävstången är alla tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och det cremefärgade handtaget har noga utformats i akryl för en stilfull finish. Detta är en korkskruv som kommer att vara med dig länge.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ljusstakar

Ljusstakar från Cooee

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Zwilling

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Koziol

Se alla produkter
Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare från JBL

Se alla produkter