Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk

Beställ Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cuisinart - Cordless 4 in 1 Vinöppnare automatisk inom kategorin Vinöppnare.

Produktinformation

Med den här automatiska vinöppnaren 4 in 1 ur serien Cordless Collection från Cuisinart öppnar du snyggt och enkelt vinflaskan. Det enda du behöver göra är att hålla öppnaren över flaskan, den känner då automatiskt av korken och i ett svep tar tag och skjuter ut korken.

Enklare än så här blir det inte. Den automatiska vinöppnaren är försedd med allt du behöver för ditt vin en integrerad skärare för att avlägsna folieomslaget, en Aerator som luftar vinet under tiden det hälls upp och en vakuumkork som du kan ställa in datum på.

Den här vinöppnaren har allt i ett, förpackat i en snygg och lätthanterlig design. Slipp batterier och trassliga sladdar, vinöppnaren är försedd med ett litiumbatteri som enkelt laddas upp vid behov med den medföljande USB-kabeln.

För ett fullt batteri laddas vinöppnaren i 2,5 timmar och är då kapabel att öppna 50 flaskor. Den är även utrustad med lampor som visar batterinivån så du enkelt kan se när det är dags att ladda.

Kan användas för att öppna både syntetiska och naturliga korkar. Torka av vinöppnaren med lätt fuktad trasa vid behov, skölj vakuumkorken och aeratorn i varmt vatten.

Produkter från kända varumärken
Juicepressar

Juicepressar från Black+decker

Se alla produkter
Dricksflaskor

Dricksflaskor från Klean Kanteen

Se alla produkter
Matbestick styck

Matbestick styck från ALESSI

Se alla produkter
Spishäll med inbyggd köksfläkt

Spishäll med inbyggd köksfläkt från Eico

Se alla produkter