Coravin - Systems Timeless Six Vinbevarare 21,5 cm Vinröd

Jämför produkt Coravin - Systems Timeless Six Vinbevarare 21,5 cm Vinröd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coravin - Systems Timeless Six Vinbevarare 21,5 cm Vinröd i kategorin Vinpumpar här hos oss.

Produktinformation

Med en elegant, glansig färg och finish låter detta lyxiga system dig hälla upp vin utan att dra ur korken och spara resten av flaskan i månader eller till och med år.Häll upp dina favoritviner utan att dra ur korken med Coravin Timeless Six Preservation System. Timeles modell Six tillför en ny nivå av elegans till våra tidlösa vinkonserveringssystem, så att du kan bevara dina viner i veckor, månader eller till och med år.Välj bland en mängd eleganta färgalternativ i en högblank finish, metalliska accenter och premiumtillbehör.

Se gärna också

Coravin - Systems Timeless Six Vinbevarare 21,5 cm Silver

Med en elegant, glansig färg och finish låter detta lyxiga system dig hälla upp vin utan att dra ur korken och spara resten av flaskan i månader eller till och med år.

Häll upp dina favoritviner utan att dra ur korken med Coravin Timeless Six Preservation System. Timeles modell Six tillför en ny nivå av elegans till våra tidlösa vinkonserveringssystem, så att du kan bevara dina viner i veckor, månader eller till och med år.

Välj bland en mängd eleganta färgalternativ i en högblank finish, metalliska accenter och premiumtillbehör. Detta lyxiga vinkonserveringssystem är perfekt för riktiga vinälskare.

OBSERVERA - Coravin Pure™ Argon Kapslar säljs separat.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Slevar

Slevar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från Gastronoma

Se alla produkter
Kombiugnar

Kombiugnar från Bauknecht

Se alla produkter
Gräsklippare  grästrimmers

Gräsklippare grästrimmers från Bosch

Se alla produkter