Sidan innehåller annonslänkar

Rösle - Spiralvisp 27 cm Stål/Svart

Jämför produkt Rösle - Spiralvisp 27 cm Stål/Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rösle - Spiralvisp 27 cm Stål/Svart i kategorin Vispar här hos oss.

Produktinformation

Spiralvispen är den klassiska vispen och denna från tyska familjeföretaget Rösle är ett riktigt bra val. Den kommer åt bra när du vispar runt i kastrullens och bunkens alla vrår och den ligger bekvämt i handen.

Utmärkt till att vispa såser. Rösle har tillverkad högkvalitativa köksredskap sedan 1888 och med deras produkter i köket blir du inte besviken, de blir dina följeslagare i matlagningen under många år framöver. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vispar från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Rig-Tig - Foodie Visp och Lock

Vispar från Rig-Tig

Se produkter inom Vispar från Rig-Tig.
Upp till 32% rabatt
Eva Solo - Eva Trio Visp med silikon 30 cm Rostfri

Vispar från Eva Solo

Missa inga bra priser på Vispar från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Nordic Ware - Ballongvisp Stor

Vispar från Nordic Ware

Visa produkter inom Vispar från Nordic Ware.
Oxo - Oso Såsvisp

Vispar från Oxo

Se vad Oxo har inom Vispar.
Rösle - Spiralvisp Stål 23 cm

Vispar från Rösle

Här har vi samlat Vispar från Rösle.
Upp till 21% rabatt
Fiskars - Functional Form Ballongvisp 29 cm

Vispar från Fiskars

Missa inga bra priser på Vispar från Fiskars.

Se gärna också

Fiskars - Essential Spiralvisp 28 cm Svart

Spiralvispen från Fiskars Essential-serie är den perfekta vispen för att skapa luftiga och smakrika kakor, bakverk och desserter. Den unika spiralformen gör att du kan vispa äggvitor och grädde på ett effektivt sätt, samtidigt som den mjuka plasten gör att vispen glider lätt genom vispgrädden.
Spiralvispen är tillverkad av fossilbaserad plast, vilket gör den hållbar och miljövänlig. Lätt att rengöra då vispen har avtagbart huvud. Tål maskindisk.
Fiskars serie Essential är en serie köksredskap med både funktion och form. Praktiska och stilrena redskap för alla tänkbara uppgifter i ditt kök.

Företaget grundades redan under 1600-talet, närmare bestämt år 1649 och är idag Finlands äldsta företag. Företaget var då ett av många järnbruk i Finland.
Fiskars produkter idag sträcker sig från trädgårdsredskap till köksredskap. För köket är Fiskars knivar, bestick och stekpannor otroligt populära.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Vitvaror24.se 2023