Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool FK WVH S


Jämför produkt Whirlpool FK WVH S online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool FK WVH S i kategorin Whirlpool här hos oss.

Produktinformation

Filtersats till inbyggnadshällar FK WVH S WhirlpoolTillbehör till Whirlpool WVH 92 K - induktionshäll med inbyggd fläkt (artikelnummer 114678).Filtersats för första installationen. Paketet innehåller... .

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Se gärna också

Whirlpool TDLR 6030S EU/N

Tvä;ttmaskin TDLR 6030S EU/N Whirlpool

Perfekt varsam behandling
Denna tvä;ttmaskin frå;n Whirlpool har 6th SENSE intelligenta sensorer anpassar resurser efter tvä;ttens typ och storlek och erbjuder upp till 50% energi-, vatten- och tidsbesparingar.

6 kilos kapacitet
Tvä;ttmaskin med upp till 6 kg tvä;ttkapacitet.

Utmä;rkta resultat, snabbare
Snabbvalsfunktionen kortar ned programtiden, perfekt nä;r du har ont om tid.

Specialprogram fö;r vittvä;tt, ljusa & mö;rka fä;rger
Tvä;ttmaskin TDLR 6030S EU/N har specialprogram fö;r mö;rka och ljusa fä;rger som skonsamt tvä;ttar plaggen och ä;r skrä;ddarsydda fö;r att på; bä;sta sä;tt bevara klä;dernas fä;rger.

Programfö;rloppsindikator
TDLR 6030S EU/N har en indikator som gö;r det lä;tt att fö;lja tvä;ttcykelns fö;rlopp och att se om tvä;tten snart ä;r klar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Adelsö

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren och ett samhälle i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och har en areal på 25,79 kvadratkilometer. Adelsön har ingen fast vägförbindelse med fastlandet (Munsön) och kan med bil enbart nås via Adelsöleden som sträcker sig över Svinsundet från Sjöängen på Munsön till Lilla Stenby på Adelsön.