Sidan innehåller annonslänkar

Whirlpool FSCR 12430


Jämför produkt Whirlpool FSCR 12430 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Whirlpool FSCR 12430 i kategorin Whirlpool här hos oss.

Produktinformation

FSCR 12430 är en mycket energisnål tvättmaskin från Whirlpool som passar den stora familjen eller den som vill ha möjlighet att tvätta mycket tvätt på en och samma gång.Den har en kapacitet på hela 12 kilo tvätt och en stor skonsam Soft Move-trumma på 77 liter.Tack vare att maskinen har 6th Sense så anpassar den tid och vattenåtgång beroende på hur mycket t .

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Se gärna också

Whirlpool TDLR 6030S EU/N

Tvä;ttmaskin TDLR 6030S EU/N Whirlpool

Perfekt varsam behandling
Denna tvä;ttmaskin frå;n Whirlpool har 6th SENSE intelligenta sensorer anpassar resurser efter tvä;ttens typ och storlek och erbjuder upp till 50% energi-, vatten- och tidsbesparingar.

6 kilos kapacitet
Tvä;ttmaskin med upp till 6 kg tvä;ttkapacitet.

Utmä;rkta resultat, snabbare
Snabbvalsfunktionen kortar ned programtiden, perfekt nä;r du har ont om tid.

Specialprogram fö;r vittvä;tt, ljusa & mö;rka fä;rger
Tvä;ttmaskin TDLR 6030S EU/N har specialprogram fö;r mö;rka och ljusa fä;rger som skonsamt tvä;ttar plaggen och ä;r skrä;ddarsydda fö;r att på; bä;sta sä;tt bevara klä;dernas fä;rger.

Programfö;rloppsindikator
TDLR 6030S EU/N har en indikator som gö;r det lä;tt att fö;lja tvä;ttcykelns fö;rlopp och att se om tvä;tten snart ä;r klar.

Läs mer