Sidan innehåller annonslänkar

Edward Blom - Whiskyglas / Tastingglas 42 cl Inget är så

Beställ Edward Blom - Whiskyglas / Tastingglas 42 cl Inget är så på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Edward Blom - Whiskyglas / Tastingglas 42 cl Inget är så inom kategorin Whiskyglas.

Produktinformation

Edward Blom fortsätter att sätta guldkant på vår tillvaron. Nu finns det även Whisky/Tastingglas i Edward Blom Collection, med samma härliga ordspråk som alltid.Glaset har en skön tyngd och är dekorerat med en guldkant överst.

Se gärna också

Leonardo - Brindisi Whiskyglas 27 cl 6-pack Klar

Vackert whiskyglas från Leonardo och serien Brindisi. Glaset rymmer 27 cl och är 10 cm högt.

Längtan efter ett enkelt liv på landet har aldrig varit så stor som idag. Den nya glas-serien Brindisi från Leonardo är en kollektion handgjorda glas, som tar in den italienska, lantliga charmen i ditt hem. Glasens facetterade design är en riktig blickfångare, och de passar både till vardag som fest. Glasen är robusta och krosståliga, vilket gör att de är idealiska att ta med på picknicken eller campingen.

Brindisi-serien har sex olika glas att erbjuda, i tre olika färger. Alla glasen matchar varandra, och kompletterar din dukning oavsett val av servis. Glasen tillför en lantlig och gedigen känsla, som passar de flesta tillfällen. Välj mellan rödvinsglas, vitvinsglas, champagneglas, whiskyglas, dricksglas och höga tumblerglas – i färgerna klar, grön och antracitgrå. Glaset är högkvalitativt och extremt hållbart, tål att diskas i diskmaskinen och använda i mikrovågsugnen.

Levereras i 6-pack

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Whiskyglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
TV-apparater

TV-apparater från Samsung

Se alla produkter
Vägglampor

Vägglampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Modern House

Se alla produkter