Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Moholm B 876/05 vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bordslampa med förstoringsglas
Moholm från AH Belysning är en vit förstoringslampa med 6W LED-lampa. Den kommer med både bordsfot och klämfäste så att du kan välja vilket som passar bäst för...


Jämför produkt AH Belysning Moholm B 876/05 vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Moholm B 876/05 vit i kategorin AH belysning här hos oss.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 114510
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Moholm

Moholm är en tätort i Töreboda kommun i norra Västergötland, belägen 15 km söder om Töreboda och 30 km norr om Skövde.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.