Alla artiklar och inlägg

Hur man Installerar en Skärmdörr – En Detaljerad Guide

Hur man Installerar en Skärmdörr – En Detaljerad Guide

Vill du njuta av en frisk bris utan att bekymra dig för insekter som kommer in? En skärmdörr är den perfekta lösningen! Denna guide kommer att visa dig hur du installerar en skärmdörr i ditt hem, steg för steg.

Läs mer
Värm upp ditt hus effektivt och spara el

Värm upp ditt hus effektivt och spara el

Vintermånaderna är här och det är hög tid att börja tänka på hur du kan hålla ditt hem varmt utan att behöva spendera en förmögenhet på elräkningar. Det finns många smarta sätt att värma upp ditt hus effektivt, och i den här bloggposten kommer vi ge dig några av de bästa tipsen för att spara pengar samtidigt som du håller din familj mysig och bekväm under kalla dagar.

Läs mer
Vad är viktigt när man köper tvättmaskin

Vad är viktigt när man köper tvättmaskin

En tvättmaskin är ett mycket viktigt hushållsapparat och det finns många olika faktorer att ta hänsyn till när man köper en. I denna artikel tittar vi på vilka saker som är viktigast att tänka på när du ska köpa en tvättmaskin. Vi ser på allt från energiförbrukning till tysthet och andra funktioner, så att du kan göra ett informerat val.

Läs mer
Köpa en diskmaskin

Köpa en diskmaskin

När din diskmaskin dör kan du snabbt sakna den här tidsbesparande apparaten. Att ladda en diskmaskin och trycka på start kan spara mer än 200 timmar om året, jämfört med tvätt och torkning för hand, enligt Energy Star. Så här hittar du den bästa diskmaskinen för din budget och dina behov.

Läs mer
Så kallt ska det vara i frysen

Så kallt ska det vara i frysen

Hur kallt ska det egentligen vara i frysen? Svaret är kallare än man tror. Det är viktigt att använda den optimala frystemperaturen för att säkerställa matens kvaliitet efter det har varit nerfryst tills det är dags att tina.

Läs mer
Luftfuktare blir allt mer populärt

Luftfuktare blir allt mer populärt

Luftfuktare är en anordning vars syfte att höja en luftmängds relativa luftfuktighet.En luftfuktare producerar ånga som absorberas i luften. Den brukar ha en inbyggd vattenbehållare som användaren fyller på. Det finns flera typer av luftfuktare med olika för- och nackdelar.

Läs mer
Må bra med ljusterapi

Må bra med ljusterapi

Ljusterapi är en terapiform med ljusbestrålning mot höst- och vinterdepressioner och andra affektiva störningar. Om ljusterapin kombineras med vakenhetsterapi, kallas det kronoterapi. Ljusterapi anses fungera mot depressioner som har samband med bristen på ljus under den mörka årstiden.

Läs mer
Praktiskt och rymligt med köksö

Praktiskt och rymligt med köksö

En köksö är en i köket fristående arbetsyta. Den är ofta fast monterad. Köksön är ofta utrustad med spis, diskho, arbetsyta och underskåp. Fördelen med en köksö är att den erbjuder åtkomst från alla håll, vilket förenklar köksarbetet och samtidigt ger bättre möjlighet än en köksbänk vid väggen till social samvaro om man är fler som hjälps åt vid matlagningen. En nackdel kan vara att den kräver mycket fritt utrymme. En köksö kan också förses med hjul för att på så sätt ge möjlighet till alternativa placeringar i köket. I detta fall är köksön sällan utrustad med spis och vask utan får istället betraktas som en extra arbetsyta, eventuellt försedd med förvaringsutrymmen. En köksö kan också kombineras med en bardisk. Ordet "köksö" är belagt i svenskan sedan 1987.

Läs mer
Så fungerar en mikrovågsugn

Så fungerar en mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Läs mer
Så mycket salt ska en diskmaskin ha

Så mycket salt ska en diskmaskin ha

Jag köpte en ny diskmaskin nyligen och har aldrig förr fyllt på med diskmaskinssalt. Med den nya diskmaskinen kom instruktioner om att fylla på med diskmaskinssalt och vatten. Man behöver bara fylla på med vatten i salt-facket första gången diskmaskinen används, därefter finns det alltid vatten i det utrymmet.

Läs mer
Visste du detta om spisar

Visste du detta om spisar

Spis (ursprungligen spisel) är en hushållsmaskin för matlagning, bakning och liknande. De kan bland annat drivas med ved, koks (bland annat AGA-spisar), stadsgas och elektricitet.

Läs mer
Montera köksfläkt i skåp

Montera köksfläkt i skåp

Det kan vara väldigt praktiskt att sätta in en köksfläkt i ett skåp om man har begränsat med yta i sitt kök. I mindre kök vill man kanske inte att Köksfläkten skall ta mycket plats och all fokus.

Läs mer

Vitvaror24.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Vitvaror24.se 2024