Köpa en diskmaskin

Köpa en diskmaskin

När din diskmaskin dör kan du snabbt sakna den här tidsbesparande apparaten. Att ladda en diskmaskin och trycka på start kan spara mer än 200 timmar om året, jämfört med tvätt och torkning för hand, enligt Energy Star. Så här hittar du den bästa diskmaskinen för din budget och dina behov.

Diskmaskiner finns i vitt, bisque, svart, skiffer, rostfritt och svart rostfritt. Diskmaskiner såg en gång väldigt lika ut, men inte mer. Vissa tillverkare har förenklat utseendet och flyttat kontrollerna till toppen av dörren så att de är dolda när dörren stängs.

Konventionella inbyggda diskmaskiner, den mest sålda typen och de flesta är 24 tum breda. Oavsett vad du väljer, överväg att använda ett tvättmedel som städas upp i våra tester för att få ut mesta möjliga av din maskin.

På vissa modeller är märkeslogotypen också borta och ett infälldt fickhandtag ersätter en bar. Eftersom varumärket och barhandtaget försvunnit, insåg tillverkarna att deras rostfria diskmaskiner skulle se bra ut i ett kök bredvid rostfria apparater från andra märken, och det gjorde också konsumenterna.