Sidan innehåller annonslänkar

Create Airfryer White - Vit

Beställ Create Airfryer White - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Create Airfryer White - Vit inom kategorin Airfryer.

Produktinformation

Smartfryer fritös från Create är på 1,5 liter och med en innovativ display som gör det enkelt att styra temperatur och tid. .

Se gärna också

Caso Af200 Airfryer - Svart

Med Caso Air Fryer AF200 får du en varmluftsmaskin som bl.a. kan tillaga läckra pommes frites samt annan liknande mat som annars skulle behöva/skulle tillagas i en oljefritös. I denna Air Fryer friteras de helt enkelt via en hög och mycket effektiv varmluftsteknik, som ser till att maten nästan bombarderas med varmluft konstant och från alla vinklar, vilket slutar med ett perfekt resultat varje gång - och då på mindre tid och med upp till 80 % mindre fett. Air Fryer har en enkel och tydlig touchdisplay, där grader och tid ställs in och låses alltid automatiskt när maskinen inte används. De 6 integrerade automatiska programmen gör det enkelt och snabbt att ställa in maskinen, som även kan justeras utifrån mängd till rätt grader och tid, så att du uppnår ett perfekt resultat. När maten är klar dras korgen ut och med ett klick på handtaget kan korgen lossas från behållaren och den tillagade maten kan enkelt och smidigt hällas på t.ex. ett serveringsfat och tillbaka in i behållaren, allt överflödigt fett kommer att hittas. Handtaget ovanpå maskinen gör det enkelt och praktiskt att transportera den överallt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Zwilling

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Arabia

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Fisher & paykel

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Rörstrand

Se alla produkter