Sidan innehåller annonslänkar
Aneta

Aneta SANDNES 10804-15 dubbel svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vägglampa SANDNES 10804-15 dubbel svart Aneta
En praktisk lampa över sängen med två separata lampor som kan dimras var för sig. Sladdlängd 2,5m, lampsockel GU10, Max 8W. Ljuskälla ingår ej.


Beställ Aneta SANDNES 10804-15 dubbel svart på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aneta SANDNES 10804-15 dubbel svart inom kategorin Aneta.

Kategori: Aneta
Artikelnummer: 116372
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dubbel

Ordet dubbel betyder "två i en". Det används ofta om de idrottsgrenar där man spelar två och två i par – till exempel dubbel i tennis, bordtennis och badminton – men även just i betydelsen "två i en" eller "två av en".

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.