Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Sandvik grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bordslampa Sandvik grå från AH Belysning
Trendig industrilookSandvik är en grå bordslampa i modern industridesign.
LjuskällaSockel E27 för ljuskälla på max 60 W. Du behöver komplettera Sandvik...


Jämför produkt AH Belysning Sandvik grå online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Sandvik grå i kategorin Bordslampor här hos oss.

Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 111682
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Sandvik

Sandvik kan syfta på: Sandvik AB – ett företag Sandviks Ångsågs AB – ett trävaruföretag som var aktivt 1860–1962 Sandviks glasbruk – ett tidigare småländskt glasbruk

Grå

Grå färger ligger på en skala mellan svart och vitt. Om de helt saknar kulörton kallas de neutralgrå. Rent neutralgrå färger är mycket ovanliga, och de flesta grå färger i naturen och på material som hämtats från naturen har en viss dragning mot gult. Detta gäller till exempel betongplattorna på bilden.Bland HTML-färgerna för bildskärmar finns flera grå färger, varav en hör till de ursprungliga sexton (HTML 4.01). Dess koordinater ses i boxen härinvid.