Cult Design - Fragaria Skål 16 cm 2-pack

Jämför produkt Cult Design - Fragaria Skål 16 cm 2-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Fragaria Skål 16 cm 2-pack i kategorin Djupa tallrikar här hos oss.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Fragaria Ananassa kommer dessa skålar i tåligt stengods. Fragaria Ananassa heter jordgubbar på latin, döpta av botanisten Carl von Linné.

Skålen kallas också ibland för "skålrik" eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik. Perfekt till frukostflingorna, snacks eller det självklara jordgubbar med vaniljglass.Skålarna är dekorerade med härliga jordgubbar och blad, på både insida och utsida.

Tål både maskindisk och mikro. Matcha gärna med övriga delar ur samma serie, det ger en komplett känsla och förhöjer sommarens alla fikastunder och efterrätter.Levereras i 2-pack. .

Se gärna också

Magnor - Linen Djup tallrik 20 cm Beige

Servera soppan i denna fina djupa tallrik från Magnor och serien Linen, designad av inredaren Halvor Bakke. Porslinsserien består av sju delar, stilren och vacker på ditt bord i ljusa färger med en kant som påminner om linnetyg, därav namnet.

Halvor Bakke har hämtat sin inspiration från naturen och de ljusa interiörerna. Han har alltid varit förtjust i linne och själva trycket har överförts direkt från ett linnetyg i linneskåpet hemma hos honom på lilla gården Trae i Stavern. Resultatet är vackert, tidlöst och funktionellt porslin som passar till frukost, lunch, middag och kvällsmat. Linen bjuder in till trevlig dukning, mysiga samtal och är lika trevlig en vacker sommardag vid havet som en vinterkväll i fjällen.

Linen-serien består av mugg 30 cl, fat 21 cm, platt tallrik 27 cm, djup tallrik 20 cm, müsliskål 15 cm, skål 23 cm och stor skål 31 cm.

Magnor Glassverk grundades 1896. De är stolta över sin historia, men är också måna om att utvecklas. Varje år lanserar de två nya kollektioner. De samarbetar med några av de bästa formgivarna och konstnärerna idag. De vill göra produkter som skapar glädje och spänning och är en fröjd i generationer. Alla deras glas- och kristallprodukter är tillverkade för hand, med stor omsorg och kärlek av skickliga hantverkare.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Diskställ

Diskställ från Joseph Joseph

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Ozoneair

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från AH Belysning

Se alla produkter
Vinpumpar

Vinpumpar från Coravin

Se alla produkter