Cult Design - Orient Serveringsskål 21 cm Asfalt

Beställ Cult Design - Orient Serveringsskål 21 cm Asfalt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Serveringsskål 21 cm Asfalt inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Orient kommer denna serveringsskål i tåligt stengods. Skålen kallas också ibland för "skålrik" eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik.

Perfekt till ris, potatis eller kanske pastasallad. Med sina vackra reliefmönster är den även fin som dekorationsdetalj eller för förvaring.För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare.

Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat. .

Se gärna också

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Vit -25%

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter. Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen!

Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.

Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Blomus

Se alla produkter
Kombiugnar

Kombiugnar från Bauknecht

Se alla produkter
Ugnsformar tillbehör

Ugnsformar tillbehör från Rörstrand

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Miyabi

Se alla produkter