Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Orient Skål 16 cm Vit

Beställ Cult Design - Orient Skål 16 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Orient Skål 16 cm Vit inom kategorin Djupa tallrikar.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Orient kommer denna skål i tåligt stengods. Den kallas också ibland för "skålrik" eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik.

Servera söta desserter i dessa precis lagom stora skålar för en fulländad upplevelse. Skålen har en diameter på 16 cm och fungerar även utmärkt som uppläggningsskål för småplock och tillbehör – eller till förrätten!För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare

Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat. .

Se gärna också

Aida - Raw Tallrik 19,4 cm Brun

Den här fina tallriken, designad av Christiane Schaumburg-Müller, från Aidas serie Raw är perfekt för bland annat pastarätter, soppor och grytor. Tallrikens höga kanter gör att den kan användas till en mängd olika rätter. Tallriken är tillverkad i högkvalitativt stengods och har en vacker glaserad yta. Dess moderna och skandinaviska design gör att den kan användas till alla sorters dukningar och serviser, en underbar tallrik för alla tillfällen!

Serien Raw består av flera artiklar som alla är tillverkade i samma kvalitativa stengods. Den fina, melerande ytan uppstår under tiden stengodset står i ugnen. Den flerfärgade glasyren utvecklas olika från del till del under tiden i ugnen och skiljer sig i mättnad, kristallisering och skiktning. Denna teknik är mycket uppskattad bland krukmakare på grund av det vackra resultatet. Alla produkter i serien har fått färger inspirerade av naturens miljöer.

Den är tillverkad i Søholm, Danmark och tål diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Vintage

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Alfi

Se alla produkter
Slowcookers

Slowcookers från Crock-Pot

Se alla produkter