Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Mfq40302 Elvisp - Blå

Kontrollera pris

Läs mer och köp

En elvisp från Bosch är ett snabbare och mer effektivt alternativ än att vispa för hand. Perfekt för bakning där du kan blanda smet och vispa grädde på nolltid. Eftersom effekten är på 500 W kan du också använda elvispen till att blanda lite tyngre deg eller liknande blandningar. Och de 5 olika hastighetsinställningarna gör det möjligt att finjustera hastigheten efter behov.


Jämför produkt Bosch Mfq40302 Elvisp - Blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Mfq40302 Elvisp - Blå i kategorin Elvispar här hos oss.

Kategori: Elvispar
Artikelnummer: MFQ40302
Visa fler

Från kunskapsbanken

Elvisp

En elvisp är en elektrisk köksmaskin med vispar. Den är ett handburet redskap.

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.