Sidan innehåller annonslänkar

Char-broil Professional 2200b Gasolgrill - Svart

Beställ Char-broil Professional 2200b Gasolgrill - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Char-broil Professional 2200b Gasolgrill - Svart inom kategorin Gasolgrill.

Produktinformation

Grillen med 2 brännare från Professional-serien är den perfekta mastergrillen i medelstorlek. Båda sidoborden kan fällas ned så att grillen tar mindre plats.

Det startas med en knapptryckning. Med hjälp av infraröd teknik värms denna grill snabbare, blir varmare och har en jämnare värmefördelning, vilket resulterar i färre bloss och saftigare kött.

Gjutjärngrillar garanterar utmärkt prestanda och perfekta grillband. En stor dörr döljer gasflaskan och möjliggör extra förvaring. .

Se gärna också

Everdure Force Graphite Gasolgrill

Force: Mångsidig gasgrill med 2 brännare En kompakt gasolgrill, tillgänglig i en rad snygga färger, den ser ut som hemma i vilken bakgård som helst eller på vilken balkong som helst. Mått Höjd: 107 cm. (lock upp: 145 cm.) Bredd: 117 cm. Djup: 74 cm. Klar att använda på mindre än 5 minuterFast Flame Ignition - når 200º grader på 5 minuter. Supersnabb uppvärmning för stekning eller omedelbar bränning. Hållbar och lätt att rengöraStomme av pressgjuten aluminium, belagd med UV-klassad glansfärg, som behåller ett modernt utseende utan att ge avkall på hållbarheten. Stor matlagningsplatsTillagningsyta på 0,2440 m2 och en hög fläkt som möjliggör mer indirekta, direkta och konvektionstillagningsmetoder och konfigurationer och metoder med 360 graders cirkulation. Sömlös och modernPerfekt kombination av form och funktion. Den integrerade, flytande designen är gjord av lättstädad, rostfri, pressgjuten aluminiumhölje i en rad moderna färger. Omedelbar, kraftfull värmeDirektgrillning för varmluftsmatlagning. Höjden och tjockleken på huven gör den perfekt för varmluftsmatlagning. Värmen kommer att cirkulera 360 grader inuti, förbereda maten och hjälpa den att absorbera några läckra smaker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kuddar  Sittdynor

Kuddar Sittdynor från Design House Stockholm

Se alla produkter
Sladdlös dammsugare

Sladdlös dammsugare från Bissell

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Kockums

Se alla produkter
Rakapparater

Rakapparater från Philips

Se alla produkter