Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Pkf375fp2e Glaskeramikhäll - Svart

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Serie | 6 Dominohäll, glaskeramik 30 cm Svart, med ram DirectSelect-styrning gör det enkelt att välja kokzon, effekt och andra funktioner. 18 cm kokzon - kokzon som går att utöka. ComfortDesign elegant och tilltalande design med slipad framkant och tunna metalband på sidorna. 30 cm bred, går bra att kombinera med andra Domino- och ComfortDesign-hällar. PowerBoost upp till 20 % mer energi när du lagar mat på din elektriska spishäll.


Beställ Bosch Pkf375fp2e Glaskeramikhäll - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Pkf375fp2e Glaskeramikhäll - Svart inom kategorin Glaskeramikhällar.

Kategori: Glaskeramikhällar
Artikelnummer: PKF375FP2E
Visa fler

Från kunskapsbanken

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.