Bosch

Bosch Pkn645b17 Serie 4 Glaskeramikhäll

Kontrollera pris

Läs mer och köp

4 värmezoner gör att denna inbyggnadshälla Pkn645b17 från Bosch passar till en familj på ca 3-5 personer. Det är keramiska inbyggnadshällar som är de mest populära. Den är lätt att göra ren och kan installeras i alla kök, utan att du behöver byta ut kastruller och pannor eller ha en gasanslutning. Inbyggnadshällens mått är 583x513 mm (Bredd x Djup).


Jämför produkt Bosch Pkn645b17 Serie 4 Glaskeramikhäll online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Pkn645b17 Serie 4 Glaskeramikhäll i kategorin Glaskeramikhällar här hos oss.

Kategori: Glaskeramikhällar
Artikelnummer: PKN645B17
Visa fler

Från kunskapsbanken

Serie

Serie kan syfta på: Serie (matematik) – en summa av en talföljd Serie (sport) – en form av organiserad tävlan mellan flera lag i idrott Serie (gudstjänst) – en för olika delar av kyrkoåret särskilt gudstjänstordning, vilket främst gäller mässmusiken Serie (geologi) - en enhet inom kronostratigrafi Bokserie – ett antal böcker vilka publiceras som sammanhängande Filmserie – en samling filmer relaterade till varandra Tecknad serie – en illustrerad berättelse Serietidning – en tidning som i huvudsak innehåller tecknade serier Serieskapare – en person som skapar tecknade serier Seriealbum – en publikation med tecknade serier. Seriebok – en bok som främst innehåller tecknade serier Serieroman – en längre tecknad serie i bokform Disneyserier – de tecknade serier som görs på licens från Walt Disney Company TV-serie – en följd av avsnitt med dramatiskt innehåll

114

114 (CXIV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.