Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete 642 Ice Glassmaskin - Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Det är både kul och enkelt att göra egen glass, och med en glassmaskin från Ariete kan du pröva alla möjliga recept och smakkombinationer. Behållaren i denna maskin kan rymma 1.5 liter. Den här modellen har ingen inbyggd kompressor och ska därför ställas i frysen för att innehållet ska kunna frysas.


Beställ Ariete 642 Ice Glassmaskin - Vit på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ariete 642 Ice Glassmaskin - Vit inom kategorin Glassmaskiner.

Kategori: Glassmaskiner
Artikelnummer: 00C064200AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ice

Ice eller ICE kan syfta på: Ice (sång) – en låt av den finländska rockgruppen The Rasmus Ice (yacht) – en superyacht tillverkad av Lürssen i Tyskland ICE – ett system för nödinformation i mobiltelefonen, se In Case of Emergency ICE – ett varumärke för snabbtågen i Tyskland, se Intercity Express ICE – ett amerikanskt finansbolag, se IntercontinentalExchange ICE - en amerikansk-europeisk rymdsond, se International Cometary Explorer ICE - en integrerad migrations- och tullkriminal i USA (U.S. Immigration and Customs Enforcement}, se USA:s inrikessäkerhetsdepartement

Glassmaskin

En glassmaskin är en maskin som gör glass och sorbet. Den består av snurrande blad och kylmedel som fryser glassen. Man blandar glassmeten eller sorbetsmeten, sätter igång glassmaskinen och häller sedan i smeten. De roterande bladen lyfter glassmeten från kylmedlet vid varje varv och rör om så att kylan fördelas. På så sätt får man en krämig, mjuk konsistens som är typisk för glass och sorbet. Moderna glassmaskiner kyls med en vätskefylld kylklamp som fryses innan användning. Glassmaskiner fanns även tidigare, men de kyldes då med en blandning av is och salt som placerades runt det kärl där smeten rördes om.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Melissa

Melissa kan syfta på: Melissa (datorvirus) – ett makrovirus för versionerna Microsoft Word 97 och 2000 Melissa (namn) – ett kvinnonamn Melissa (album) – ett album av heavy metal-gruppen Mercyful Fate Melissa (hemelektronik) – ett märke på dammsugare, vitvaror och andra hushållsapparater. Melissa (TV-serie) – en brittisk drama tv-serie från 1997 Melissa – ett växtsläkte i familjen kransblommiga växter, se Citronmeliss-släktet