Sidan innehåller annonslänkar
Muurikka

Muurikka - Grillborste 31 cm

Kontrollera pris

Köp nu

En praktisk grillborste från Muurikka så att du enkelt kan ta hand om din grill. Grillborsten hjälper dig få bort den svåraste smutsen tack vare att den har både en borste och skrapa.

Undvik allt för kraftig borstning då borsthåren kan gå av om man gnuggar för hårt. Dubbelkolla så att inga borsthår blivit kvar på den rengjorda ytan när du är färdig med rengöringen.


Beställ Muurikka - Grillborste 31 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Muurikka - Grillborste 31 cm inom kategorin Grillredskap.

Läs mer...
Kategori: Grillredskap
Artikelnummer: 129332
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Turism övrigt

Turism övrigt från Pluto

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Eva Solo

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Asko

Asko kan syfta på: Asko Oy – ett finskt företag för försäljning av möbler och inredningsdetaljer grundat 1918, sedan 1999 Uponor Asko Appliances – ett företag i vitvarubranschen ägt av Asko Oy 1988–2010, numera av Gorenje Asko Cylinda – tidigare varumärke för Asko Appliances, se Asko Appliances

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.