Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Marinadspruta

-46%

Beställ Westmark - Marinadspruta på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Marinadspruta inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Marinadspruta från tyska Westmark. Fyll med din favoritmarinad, stick in i köttet eller fågeln och tryck till för ett supersaftigt och gott resultat! Nålen är mycket vass och är lätt att få in i köttet och enkel att ta av sedan

Köttet blir mycket mört och gott rakt igenom och inte bara utanpå. Marinadsprutan har en måttskala och rymmer som mest 50 ml.Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år.

Se gärna också

Satake - Outdoor Grillgaller 40 cm

Grillgaller i rostfritt stål med en diameter på 40 cm för matlagning utomhus från japanska Satakes Outdoor-serie.

Skydda din mat från smuts och andra ovälkomna extra ingredienser när du steker och grillar mat över öppen eld med detta praktiska grillgaller från Satake. Grillgallret läggs enkelt över en eldgrop för att skapa ett smart grillbord när du vill tillaga en riktigt saftig köttbit på campingturen, och gallret kan även användas i kombination med Satakes XL-Tripod för praktisk tillagning över lägereld och eldfat. Grillgallret mäter 40 cm i diameter och är tillverkat i hållbart rostfritt stål.

Det japanska knivföretaget Satake introducerades först på den svenska marknaden år 1998 och det tog inte lång tid innan de blev ett av de svenska mästerkockarnas favoritmärken tack vare köksknivarnas höga kvalité och förstklassiga elegans. Satakes sortiment innehåller inte bara fantastiska köks- och bruksknivar utan har också stekpannor, kastruller och gjutjärnsgrytor som även dem är framtagna med hållbarhet och kvalité som ledstjärnor, och tillsammans med knivarna gör de Satake till ett svårslaget köksmärke med en arsenal av produkter som gör sig perfekta i både vanliga och professionella kök. Satake – Love at first slice.

Läs mer