Sidan innehåller annonslänkar

Westmark - Twister Grillspett


Beställ Westmark - Twister Grillspett på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Twister Grillspett inom kategorin Grillredskap.

Produktinformation

Grillspettet Twister från tyska Westmark är ett flexibelt grillspett som lätt kan formas efter grillytan. Spettet är tillverkat av rostfritt stål och 75 cm långt.

Det kan böjas och vinklas vilket sparar plats och underlättar vid grillningen, och även när grillmaten ska marineras. 2 stycken i förpackningen.

Westmark har tillverkat tillförlitliga köksprodukter i över 50 år. Westmark erbjuder ett brett utbud av praktiska och väl genomtänkta köksprodukter för att göra matlagningen och livet i köket enklare. .

Se gärna också

Kamado SUMO - Gjutjärnsgaller halvmåne till Grill Midi 21"

Galler i gjutjärn från Kamado SUMO. Det är format som en halvmåne och ger en mycket bra värmefördelning och minimal avkylning när du lägger köttbiten på grillen. Fina grillmärken blir det också förstås! Gjutjärnsgallret passar bra att användas tillsammans med Kamado SUMOs halvmåneformade grill- och stekplatta i gjutjärn.

Du kan lägga gallret på Kamado SUMOs gallerstativ vilket har två nivåer. När gallret är placerat på lägsta nivån, strax ovanför kolet, blir värmen riktigt hög medan man får en mer karamelliserande effekt på den övre.

Gallret är behandlat med naturlig vegetabilisk olja med en finish som gör så att råvarorna lätt släpper från ytan och som bara blir bättre och bättre ju mer du använder det.

Är designad med perfekt passform på Grill Midi 21" men fungerar på andra grillar också, och alla hällar – induktionshäll, el eller gas. Använd den i ugnen, på grillen eller till och med över lägerelden.

Kamado SUMO är framtaget av den världsberömde svenske kocken Johan Jureskog. Som den store köttprofil och grillentusiast han är, kände han att det saknades en grill som klarade det svenska tuffa klimatet och som kunde användas året om. Resultatet blev Kamado Sumo, ett varumärke med grillar och tillbehör av högsta kvalitet med förutsättningarna som behövs för nordisk grillning och som hela tiden är i framkant och utökar sitt sortiment.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Twister

Twister kan avse: Twister (film, 1989) – amerikansk film från 1989 Twister (film, 1996) – amerikansk film från 1996 Twister (berg- och dalbana) – berg- och dalbana på Gröna Lund Twister (glass) – en glass Twister (spel) – ett sällskapsspel från Milton Bradley Company Twister Bi – en italiensk varmblodig travhäst

Grillspett

Grillspett är en spetsig stång som används för att trä upp matbitar på i samband med grillning. Grillspettet kan antingen användas enbart i själva matlagningen, eller så serveras den grillade maten på sitt grillspett och blir en maträtt i sig själv. I det senare fallet innehåller spettet ofta flera olika ingredienser. Exempel på mat som kan finnas på ett grillspett är bitar av nötkött, fläskkött, korv, kyckling, lök, majskolvar, paprika, med mera. Själva grillspetten kan vara gjorda av metall eller trä. Grillspett av metall är i allmänhet avsedda att återanvändas efter diskning, medan träspetten är engångsartiklar.