Sidan innehåller annonslänkar
Amt

Amt 4228 Gryta & Kastrull

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tysk producerade stegeso i absolut högsta kvalitet. Med woken från AMT Gastroguss är du säker på att du har den bästa kvaliteten i köket. Stekpannan är gjord av ren aluminium, vilket gör den till den idealiska värmeledaren. Aluminium är en riktigt bra värmeledare, till förmån för många andra metaller. Detta innebär att stekpannan blir varm snabbt och samtidigt sprider den värmen bättre än andra modeller. AMT Gastroguss har gett woken flera beläggningar, vilket bland annat gör woken starkare och mer robust, liksom lättare att rengöra. Tål ugnstemperaturer upp till 240 grader. Specifikationer: Längd: 48cm Bredd: 28cm Höjd: 12cm Kan gå i diskmaskinen Förbättrad innovativ modell med exklusivt handtag Max temperatur 240 grader


Jämför produkt Amt 4228 Gryta & Kastrull online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Amt 4228 Gryta & Kastrull i kategorin Grytor kastruller här hos oss.

Kategori: Grytor kastruller
Artikelnummer: AMT54600
Visa fler

Från kunskapsbanken

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.

Gryta

Gryta kan syfta på: Gryta (köksredskap) – ett kokkärl för matlagning Gryta (maträtt) – en maträtt Jättegryta – en geologisk bildning

Kastrull

En kastrull är ett matlagningskärl, ofta tillverkat i aluminium eller rostfritt stål, ibland belagd med teflon eller liknande material, och är avsedd för matlagning på spis. Kastrullen är cylinderformad, det vill säga den har flat botten och lodräta kanter samt ett eller flera handtag. Den idag mest vanliga handtagsvarianten är en pinne som går vågrätt ut ur kärlet, vanligen är denna typ av handtag omgiven av plast för att isolera mot värmen. En annan variant av handtag är öron som sitter på var sin sida av kärlet. Vissa anser att skillnaden mellan en kastrull och en gryta är att det är en kastrull om den har en pinne som handtag, en gryta om den har öron, men denna åtskillnad är inte vedertagen. En kastrull har som regel ett tillhörande lock som oftast är gjort av rostfritt stål, ibland även glas.

Holm

Holm kan syfta på: -holm – ett ortnamnsefterled Holm (efternamn) – ett efternamn