Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Hålslev Trä

Jämför produkt Dutchdeluxes - Hålslev Trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Hålslev Trä i kategorin Hålslevar här hos oss.

Produktinformation

En elegant hålslev i akaciaträ, perfekt för kokning av grönsaker eller tillagning av buljong. Dutchdeluxes träredskap är det ultimata tillbehöret för matlagning med sitt skonsamma material som passar alla typers kokkärl och förmåga att hantera snabba temperaturväxlingar.

Se gärna också

Kockums - Hålslev 1 dl Kräm -25%

Kockums hålslev är ett praktiskt redskap när du vill sänka ner något i en gryta eller plocka ur utan att hälla bort vätskan. Sleven har ett bekvämt skaft med upphängningskrok och finns i två färger.

Kockums emaljerade produkter har dubbla lager högkvalitativ emalj som står effektivt emot smuts och fläckar och är lätt att rengöra. Slevarna tillverkas med omsorg och noggrannhet, med största möjliga hänsyn till människa och miljö, därför består varje produkt av naturliga råvaror. Varje slev är helt unik då emaljering är ett hantverk som kan medföra små färgskiftningar och ojämnheter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hålslevar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termoskannor

Termoskannor från WMF

Se alla produkter
Diskmaskiner

Diskmaskiner från Grundig

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Bungalow

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Zwilling

Se alla produkter