Sidan innehåller annonslänkar
Obh

Obh-5199 Hårtork

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Söker du en kraftfull, professionell hårfön? Hair Respect från Björn Axén Tools är utvecklad i samarbete med professionella stylister på Björn Axén för att ge dig salongskänslan hemma. Förutom en kraftfull AC-motor har denna hårfön joniseringsfunktion som motverkar statisk elektricitet och framhäver hårets naturliga glansighet. Med ett smalt fönmunstycke får du koncentrerat luftflöde och precision. Använd istället hårfönens volymmunstycke om du vill skapa volym. För dig med självfall hjälper volymmunstycket dessutom till att framhäva dina lockar. Med 3 värmeinställningar, 2 hastigheter och kalluftsfunktion för fixering fönar och stylar du enkelt ditt hår med denna professionella hårfön. 3 m lång sladd för flexibel styling. Professionell hårfön från Björn Axén Tools med kraftfull AC-motor Framhäver ditt hårs naturliga glansighet Motverkar elektriskt hår Med 3 värmeinställningar, 2 hastigheter och kalluftsfunktion 3 meter lång sladd för flexibel styling


Jämför produkt Obh-5199 Hårtork online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Obh-5199 Hårtork i kategorin Hårtorkar här hos oss.

Kategori: Hårtorkar
Artikelnummer: OBH-5199
Visa fler

Från kunskapsbanken

Hårtork

En hårtork eller hårfön (vardagligt fön) är en apparat för att torka hår. Den vanliga handhårtorken är en variant av en värmefläkt men med handtag och ett mer riktat luftflöde. Det finns också större varianter av hårtorkar som sätts över huvudet som en huv. Hårtorken uppfanns i slutet av 1800-talet av Alexandre F. Godefoy.