Cult Design - Jenny Tomten & Lillan 8x7x15,5 cm

Beställ Cult Design - Jenny Tomten & Lillan 8x7x15,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Jenny Tomten & Lillan 8x7x15,5 cm inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

Tomten och Lillan från Cult Desig är en av alla fantastiska figuriner baserade på Jenny Nyströms så omtyckta illustrationer. Tomten och Lillan kommer bli en mycket uppskattad julklapp eller en perfekt gå bort present vid en glöggtillställning i december.Jenny Nyström var en av de konstnärer som i slutet av 1800-talet tolkade folktrons övernaturliga väsen.

Under åren hann hon måla tusentals julkort. Hennes julillustrationer blev hela svenska folket sinnebild av hur en god jul skulle se ut och firas. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Kon 9,7 cm Palladiumpläterad -9%

Christmas Collectibles Julhänge Kon formgiven av Sanne Lund Traberg för Georg Jensen 2022 är en detaljerad kon eller strut med ett vackert spetsliknande mönster.

Julhänget passar perfekt i din julgran men kan också komma att bli en uppskattas gåva till någon du håller av. Oavsett kommer den skapa en härlig julstämning med en stil som aldrig blir omodern,

Finns i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Massageprodukter

Massageprodukter från Yunmai

Se alla produkter
Kryddor

Kryddor från VAHÉ

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Underbyggnadsfläktar

Underbyggnadsfläktar från Thermex

Se alla produkter