Bauknecht

Bauknecht Bak3 Kp8v In Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

8299 kr 7879 kr-5%
Kontrollera pris

Läs mer och köp

Har du behov för en extra stor ugn, är Bak3kp8vin från Bauknecht med sina 71 liter ett bra val och ger dig, pga. sin storlek, möjlighet att tillaga stora portioner på en gång. Kom ihåg att kontrollera måtten då denna inbyggnadsugn är menat att byggas in i en av dina köksmoduler. Pyrolyseprogrammet betyder att du inte längre behöver tänka på rengöringen av ugnen. Det bränner nämligen allt fett och matrester till aska som du enkelt torkar av med en trasa när programmet kört färdigt.


Beställ Bauknecht Bak3 Kp8v In Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bauknecht Bak3 Kp8v In Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: BAK3KP8VIN
Visa fler

Från kunskapsbanken

Alpina

Alpina kan syfta på: Alpina (djur) – ett släkte av fjärilar Alpina (skotillverkare) – ett företag i Slovenien Alpina (biltillverkare) – ett tyskt företag som specialtillverkar bilar baserade på BMW-modeller Alpina Dome – ett berg i provinsen British Columbia

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.