Bosch

Bosch Hra558bs1s Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Oavsett om det är en stor julskinka som ska tillagas eller om det är en familjemiddag, eller bara de närmsta du ska laga mat till, så kan Hra558bs1s från Bosch klara jobbet. Med ett ugnsutrymme på 71 liter behöver du inte oroa dig för att inte få plats till maten. Då denna ugn är en inbyggnadsugn är det viktigt att du kontrollmäter så att den passar i ditt kök. Det blir alltmer utbrett att laga mat med hjälp av ånga. Dels gör det att fler näringsämnen stannar i maten och råvarorna och du får en skonsammare behandling av maten som i sig ger en bättre smakupplevelse. Ugnens bakvägg är belagd med en katalytisk emalj som hjälper till att bryta ner fett och matstänk när ugnen värms upp till en temperatur över 200°. Rengöringen blir därmed en hel del enklare.


Beställ Bosch Hra558bs1s Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Hra558bs1s Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Kategori: Inbyggnadsugnar
Artikelnummer: HRA558BS1S
Visa fler

Från kunskapsbanken

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.