Voss Iep970xrf Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål


Beställ Voss Iep970xrf Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Voss Iep970xrf Inbyggnadsugn - Rostfritt Stål inom kategorin Inbyggnadsugnar.

Produktinformation

Matlagningstermometer Matlagningstermometern ger dig en virtuell vy av matens insida så att du kan kontrollera hur den tillagas. Den stänger dessutom av ugnen när du uppnått önskat temperatur.

Stick in spetsen i det du tillagar, välj innertemperatur och du kan alltid vara säker på att få ett perfekt resultat. Med en matlagningstermometer får du bättre koll på dina bakverk, kakor och kött.

SoftMotion Med Soft Closing-tekniken, som är inbyggd i luckan, stängs luckan alltid mjukt och tyst vilket ger en lyxig känsla Pyrolysrengöring Det är bara att trycka på funktionen för pyrolysrengöring så förvandlas smuts, fett och matrester i ugnen till aska som du enkelt torkar bort med en fuktig trasa. XL-bakplåten Liten är förvisso naggande god, men när det gäller delikata bakverk vill man också ha mer! XL-bakplåten är 20 % större än vanliga bakplåtar så att du kan baka större satser goda kakor och samtidigt trygg i förvissningen om att varenda kaka på plåten blir perfekt gräddad

SteamBake SteamBake använder du för att tillföra ånga i början av bakningsprocessen. Ångan håller degen fuktig på ytan så att du får den rätta gyllenbruna färgen och en härligt krispig yta, medan insidan håller sig mjuk och god.

Barnsäker Ugnsluckan kan låsas så små fingrar kan inte bli sårad i den heta ugnsutrymmet. PerfectEntry Denna ugn är utformad med tillgänglighet i åtanke; Brickorna kan sättas in snabbt och smidigt i rackarna.

Lätt att rengöra ugnsluckan En genomtänkt design gör det enklare att rengöra noggrant. Den här spisen har en genomtänkt design - den inre glasskivan i ugnsluckan kan tas bort helt och utan verktyg.

På det här sättet är det mycket enklare att uppnå den där rengöringen på djupet. FloodLight Den snedställda FloodLight fokuserar 100% på maten och bländar inte.

IsoFront Top Tack vare fantastisk isolering förblir lucken sval. Eftersom den aldrig blir mer än 20 C varmere än rumstemperaturen kan man alltid ta på den utan risk.

Från kunskapsbanken

Voss

Voss kan syfta på:

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.