Asko

Asko Dfi4344b1 Integrerad Diskmaskin

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

- Energiklass: A+++ - Årlig energiförbrukning: 206 - Årlig vattenförbrukning: 2492 - Färg/Material: Integrerad - Antal kuvert: 13 - Antal program: 7 - Ljudnivå: 44 - Extra hög: Nej - Överkorg för bestick: Nej - Invändig belysning: Nej - Kan styras via Wi-Fi: Nej - Passar till IKEA kök: Nej - Timer-funktion: Ja - AquaStop: Nej - Elanslutning: Jordad stickkontakt - normalstik - Sladd ingår: Ja - Anslutningskabelns längd: 150 - Längd avloppsslang: 200 - Längd tilloppslang: 170 - Höjd: 820 - Höjd max.: 870 - Bredd: 596 - Djup: 559 - Höjd på köksluckan min.: 680 - Höjd på köksluckan max.: 760


Beställ Asko Dfi4344b1 Integrerad Diskmaskin på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Asko Dfi4344b1 Integrerad Diskmaskin inom kategorin Integrerade diskmaskiner.

Kategori: Integrerade diskmaskiner
Artikelnummer: DFI4344B1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Asko

Asko kan syfta på: Asko Oy – ett finskt företag för försäljning av möbler och inredningsdetaljer grundat 1918, sedan 1999 Uponor Asko Appliances – ett företag i vitvarubranschen ägt av Asko Oy 1988–2010, numera av Gorenje Asko Cylinda – tidigare varumärke för Asko Appliances, se Asko Appliances

Diskmaskin

Diskmaskin är en teknisk apparat som används för att diska framförallt tallrikar, dricksglas och bestick men även annat som också används i samband med mat och matlagning. Diskmaskinen är oftast formad som en låda som har en lucka framtill som tippas ned. Diskmaskiner för hushåll finns huvudsakligen i två utföranden: bänkdiskmaskiner placeras på en bänk, oftast i ett kök. Golvdiskmaskiner placeras på golvet, oftast under en bänk i köket. Diskning i denna typ av maskiner tar normalt 2-3 timmar, men miljöprogram med lägre förbrukning kan ta längre tid. Även om disktiden är relativt lång har diskmaskinen inneburit en betydande minskning av hushållsarbetet. Knappt 65 procent av hushållen i Sverige hade 2007 tillgång till diskmaskin. Diskmaskinen räknas som en vitvara. För restauranger och storkök är diskmaskinerna annorlunda utformade. De består av en stor maskin som är delad i två delar. Den öppnas genom att man för upp den övre delen av maskinen och därefter skjuter man in en platt back med de föremål som ska diskas. Det finns också större maskiner som själva matar in backarna på ett band. Denna typ av diskmaskin kräver manuellt förarbete innan diskningen kan påbörjas i maskinen. Diskningen i maskinen går däremot snabbt, det tar cirka 30 sekunder för maskinen att diska. För att disken ska bli torr används också ett speciellt torkmedel. En diskmaskin använder vanligtvis cirkulerande varmvatten (45-75 grader Celsius) och diskmedel för rengöring.

Blomberg

Blomberg är ett svenskt efternamn, som den 31 december 2013 bars av 5754 personer bosatta i Sverige. Det är också ett ortnamn i Sverige och i Tyskland.