Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Domherre Gömma 15,5 cm

Beställ Cult Design - Domherre Gömma 15,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Domherre Gömma 15,5 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Burk i lergods, perfekt att fylla med julgodis eller andra läckerheter.Uppe i kalla Norden växer det björkar och där bor Björk-Tomten. Du känner igen honom på hatten och kängorna, som är gjorda av björkens bark.

Vännerna domherrarna, som har sin hemvist i granskogen, tar ofta en flygtur till de vackra björkarna. Den här figuren är minst lika fin ensam på en hylla eller i ett fönster, som i grupp tillsammans med sina vänner. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Snorkfröken 7 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv som är målat på båda sidorna av glaskulan bestående av Snorkfröken som sitter i snön.

Denna julkula med mumin från Muurla är 7 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Integrerade diskmaskiner

Integrerade diskmaskiner från Bosch

Se alla produkter
Tillbehör till tandvård

Tillbehör till tandvård från Oral-b

Se alla produkter
Lampskärmar utomhus

Lampskärmar utomhus från PR Home

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Professional Secrets

Se alla produkter