Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Raggsock-Katt 10 cm

Beställ Cult Design - Raggsock-Katt 10 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cult Design - Raggsock-Katt 10 cm inom kategorin Juldekorationer.

Produktinformation

Serien Raggsocktomtar från Cult Design är formgiven av Marita Lord. Här kommer tomtarnas lilla katt.

I Maritas fantasi blev tomtarna sömniga, vintern är ju så kall och mörk. Tomtarna har hemmastickade raggsockar, de sopsorterar, de lappar och lagar sina nattskjortor, de tänker hållbart.Den här figuren är minst lika fin ensam på en hylla eller i ett fönster, som i grupp tillsammans med sina vänner. .

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Muminmamman & Muminpappan 9 cm

En ljuvlig Julgranskula / dekorationskula i glas med muminmotiv från Muurla.

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa underbara glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och röda sidenband men är lika fin att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta juliga och kärleksfulla mumin-motiv bestående av muminpappan och muminmamman som kramas i en mistelkrans.

Denna julgranskula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Byon

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Aida

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter