Sidan innehåller annonslänkar
C3

C3 C3 Design Perc. 6 Cup Brushed

Kontrollera pris

Köp nu

En perkolator i svart och borstat rostfritt stål, som brygger starkt varmt kaffe. Kaffet håller dricktemperatur upp till 1 timme efter avstängning tack vare kannans egenskaper.
Stängs av automatiskt...


Beställ C3 C3 Design Perc. 6 Cup Brushed på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten C3 C3 Design Perc. 6 Cup Brushed inom kategorin Kaffebryggare.

Läs mer...
Kategori: Kaffebryggare
Artikelnummer: 106574
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Induktionsspisar

Induktionsspisar från Gram

Se alla produkter
Vaser funktion

Vaser funktion från Skultuna

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Funktion

En funktion är en regel som till varje invärde kopplar utvärden. Ofta beskrivs sambandet mellan invärde och utvärde med en matematisk formel, där invärdet representeras med en eller flera variabler, alternativt med en tabell eller grafiskt med en graf, ett sambandsdiagram eller ett pildiagram. En viktig egenskap hos funktioner är att de är deterministiska (det vill säga konsekventa, så att varje invärde alltid ger samma utvärde). Detta gör att funktionen kan ses som en maskin, som systematiskt levererar utvärden så fort man stoppar in invärden. Invärdet x till funktionen f(x) kallas inom matematisk analys ofta ’’invariabel’’ och inom beräkningsvetenskap för ’’funktionsargument’’ eller ’’argument’’. Det resulterande utvärdet kallas ’’funktionsvärdet’’ eller ’’värdet’’. En funktion som är vanligt förekommande som byggsten i matematiska formler kallas elementär funktion, och har ett specifikt namn såsom sinusfunktion, kvadratrot eller logaritm. En funktionsräknare (en vetenskaplig kalkylator) är en miniräknare som kan beräkna värdet av elementära funktioner. En grafritande miniräknare kan visa grafer för funktionsuttryck.