Eva Solo

Eva Solo - Eva Solo Lock flip-top till karaff

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Smart lock som öppnas automatiskt när du tippar karaffen. Skyddar således din dryck från nerfall, smutts m.m. samtidigt som du enkelt kan hälla upp karaffens innehåll. Locket är gjort av rostfritt stål och silikongummi. Passar till Eva Solo droppfri karaff 1,4 L, 1 L och 0,6 L.


Beställ Eva Solo - Eva Solo Lock flip-top till karaff på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Eva Solo - Eva Solo Lock flip-top till karaff inom kategorin Karaffer.

Kategori: Karaffer
Artikelnummer: 22747
Visa fler

Från kunskapsbanken

Solo

Solo (italienska för ensam), är musikterm som anger att ett stycke eller avsnitt sjungs av en person eller spelas av ett melodiförande eller improviserande instrument, eventuellt till ett ackompanjemang. Personen som sjunger eller spelar solot kallas solist. Artister som uppträder i eget namn istället för en musikgrupps namn kallas för soloartister, och gör solokarriär, även då de ackompanjeras av instrument och doakör.

Lock

Lock kan avse: Lock (förslutning) – en del av en behållare och används som förslutningsanordning eller hölje Lock (hörsel) – ett fenomen då svängningarna i trumhinnan dämpas och man upplever nedsatt hörsel som att ett lock har satts för örat